Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

                                                                                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείσθε στην  τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στην Αθήνα (Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα) με θέματα:

 1. Ανακοινώσεις του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.
 2. Ενημέρωση – Συζήτηση για τη δραστηριότητα της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.
 3. Έλεγχος – Ερωτήσεις – Επερωτήσεις προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε.
 4. Αναπλήρωση Αναπληρωματικών Μελών Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της έδρας του Τ.Ε.Ε. (Ν. 4782/2021, άρθρο 200, παρ. 7)
 5. Η άδεια άσκησης επαγγέλματος από το Τ.Ε.Ε. σε διάφορα επίπεδα τεχνικής ευθύνης, ανάλογα με τα επίπεδα Εκπαίδευσης, για την κατοχύρωση των ενιαίων 5ετών σπουδών των Διπλωματούχων Μηχανικών και του Δημοσίου συμφέροντος
  –  Αποφ.Α85/Σ12/2023 Εισήγηση της Αντ. Μοροπούλου με θέμα «η άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΤΕΕ σε διάφορα επίπεδα τεχνικής ευθύνης, ανάλογα με τα επίπεδα Εκπαίδευσης, για την κατοχύρωση των ενιαίων 5ετών σπουδών των Διπλωματούχων Μηχανικών και του Δημοσίου συμφέροντος».
  –  Εισήγηση Α. Μοροπούλου: «Η άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΤΕΕ σε διάφορα επίπεδα τεχνικής ευθύνης, ανάλογα με τα επίπεδα Εκπαίδευσης, για την κατοχύρωση των ενιαίων 5ετών σπουδών των Διπλωματούχων Μηχανικών και του Δημοσίου συμφέροντος»
  – Εισήγηση Κ. Κρεμαλή, Εκπροσώπου ΕΕΕΧΜ:
  α) Αιτιολογική Έκθεση
  β) Πρόταση Κατευθύνσεων Σ/Ν για τη ρύθμιση της άσκησης του Επαγγέλματος του Μηχανικού
  Εισήγηση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
  Εισήγηση #block_TEE

Στη συνεδρίαση αυτή απαιτείται απαρτία πάνω από το μισό των Μελών.

Αν δεν  επιτευχθεί  απαρτία,  η  συνεδρίαση  θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2  και με την ίδια ημερήσια διάταξη, οπότε αρκεί για την απαρτία η παρουσία του ενός τετάρτου των Μελών της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

Επισημαίνεται ότι σ’ αυτή την περίπτωση η Συνεδρίαση προβλέπεται να διαρκέσει έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί, η διαδικασία θα συνεχιστεί το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου 2023.

Τα Μέλη της Αντιπροσωπείας από την Περιφέρεια μπορούν να μετακινηθούν με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο δεν καταβάλλεται η χιλιομετρική απόσταση, αλλά το αντίστοιχο αντίτιμο εισιτηρίου του ΚΤΕΛ.

Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.

Νικόλαος Μήλης

Πρόσκληση (pdf 64 Kb)

 

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΔ

 • Στελέχωση και λειτουργία των Υπηρεσιών Δόμησης
 • Συζήτηση της Αντιπροσωπείας για τις αιτίες που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και προτάσεις για ένα ασφαλές, σύγχρονο και δημόσιο σιδηροδρομικό δίκτυο

 

ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ